« first day (400 days earlier)      last day (2424 days later) » 

12:40 AM
15 messages moved from Tavern on the Meta
 
 
2 hours later…
 
2 hours later…
5:01 AM
[ SmokeDetector | MS ] Blacklisted website in answer, non-Latin link in answer: How to measure/argue the goodness of fit of a trendline to a power law? by medoeldally on stats.SE
 
5:45 AM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: Proper credit card encryption for use in a blacklist by Sarah Monty on security.SE
 
6:01 AM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported question: Rhapsody Music Downloads Digital Service Obtaining A Good Rhap by eeneyriego on graphicdesign.SE
 
 
1 hour later…
7:06 AM
[ SmokeDetector | MS ] Phone number detected in body: how to purchase Bitcoin in USA? by corey74 on bitcoin.SE
 
 
2 hours later…
9:26 AM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: Tag scores have not updated; script did not run by Rsnservic on meta.SE
 
 
1 hour later…
10:45 AM
8 messages moved from Tavern on the Meta
 
11:14 AM
[ SmokeDetector | MS ] Link at end of answer, potentially bad keyword in answer, blacklisted user: Testing SEO website by Faruk Omer Bayraktar on webmasters.SE
 
 
1 hour later…
12:16 PM
3 messages moved from Tavern on the Meta
 
1:13 PM
[ SmokeDetector | MS ] Offensive answer detected: What is a proper starting bankroll? by Zedd on poker.SE
 
1:45 PM
[ SmokeDetector | MS ] Bad pattern in URL answer, potentially bad keyword in answer: How do I find the permanent url for photos shared publicly on a google+ event by phil lighbothe on webapps.SE
 
2:18 PM
[ SmokeDetector | MS ] Few unique characters in answer, mostly dots in answer: Gattermann-Koch Reaction with Phenol Substrates by suryavir on chemistry.SE
 
3:12 PM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: Gattermann-Koch Reaction with Phenol Substrates by suryavir on chemistry.SE
 
4:10 PM
 
4:53 PM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: What are the limitations of a device with 256 MB of RAM? by Pardhan Sharma on windowsphone.SE
 
5:35 PM
 
user315433
@SmokeDetector spam in all bold, hmmm
 
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: How do feminist thinkers justify choice feminism? by DuleKaSehra on philosophy.SE
 
6:57 PM
[ SmokeDetector | MS ] Pattern-matching website in body: JavaScript Map not showing after JS Optimization by IamDade89 on wordpress.SE
 
7:16 PM
[ SmokeDetector | MS ] Username similar to website in answer: How can I get a newer version of Vim on Ubuntu? by bogdanvlviv on vi.SE
 
8:02 PM
 
8:44 PM
[ SmokeDetector | MS ] Manually reported answer: How to deal with girlfriend cancelling weekends plan by Daniel Grover on interpersonal.SE
 
9:17 PM
16 messages moved from Tavern on the Meta
 

« first day (400 days earlier)      last day (2424 days later) »